Μπάρα όργανο WENTING Iron Gym εκγύμνασης μονόζυγο πόρτας

Μπάρα όργανο WENTING Iron Gym εκγύμνασης μονόζυγο πόρτας

SKU: 1501684

Κανονική Τιμή: 8,00 €

Special Price 6,40 €

Αμεσα Διαθέσιμο
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Το Iron Gym, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην πόρτα για να γυμνάσετε με έλξεις τους ώμους, τα μπράτσα και την πλάτη. Με τρεις λαβές, κλειστή, ανοιχτή και ουδέτερη, αλλάζετε την καθημερινότητά σας εντάσσοντας εντονότερη άσκηση.

Αυτό είναι το εκπληκτικό και εξαιρετικά ευέλικτο Door Gym. Το Door Gym είναι ένα όλα, για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης για το ανώτερο σώμα. Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε Push Ups, Sit Ups, Chin Ups, Dips, έλξεις ποδιών, ροκανίσματα και περισσότερο όλα από την άνεση του σπιτιού σας ή στο χώρο εργασίας. 


Είναι τόσο βολικό θα μπορούσατε να το πάρετε ακόμα και όταν ταξιδεύετε και να το χρησιμοποιήσετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Θα μπορούσε να σώσει μια περιουσία από την χρήση του γυμναστηρίου!Μόλις μία απλή (και για μόνο μία φορά) και η συναρμολόγηση είναι πλήρης. Το Door Gym προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα σε ένα πλαίσιο πόρτας, τα καλύμματα αφρού εξασφαλίζουν ότι τα πλαίσια της πόρτας σας προστατεύονται, και είναι άνετο στη χρήση. 

Όταν τελειώσετε την προπόνησή σας απλά αφαιρέστε το (σε ελάχιστα δευτερόλεπτα) και τοποθετήστε το κάτω από το κρεβάτι σας ή στην ντουλάπα σας, είναι τόσο βολικό! Το Door Gym είναι κατασκευασμένο από βαρύ ατσάλι και είναι κατάλληλο για χρήση μέχρι 130 κιλά περίπου.Έχοντας δύο Door Gym, ένα για το σπίτι και ένα για το γραφείο, τότε ποτέ δεν θα έχετε μια δικαιολογία για να χάσετε μια προπόνηση!


Τοποθετώντας το στο πάτωμα κάνετε κάμψεις, χωρίς πίεση στους καρπούς αλλά και καθίσματα, γυμνάζοντας τα πόδια σας και το υπόλοιπο σώμα σας με τις σωστές κινήσεις.Τέλος, τοποθετώντας το στην πόρτα μπορείτε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας και τον κορμό σας.Με το Iron Gym έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, όπως: έλξεις, κάμψεις, βυθίσεις, και κοιλιακούς.

Eνα μοναδικό σύστημα εκγύμνασης πολλαπλών χρήσεων που ανεβάζει τον πήχη στα όργανα γυμναστικής του άνω κορμού. Έχει την δυνατότητα να μετατρέψει οποιαδήποτε πόρτα, στο δικό σας προσωπικό γυμναστήριο, σε ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα.

 Η πρωτοποριακή σχεδίαση του, επιτρέπει να αγκιστρώνεται γύρω από την κάσα της πόρτας χωρίς να χρησιμοποιεί βίδες και χωρίς να προκαλεί καμία ζημιά στην πόρτα σας. Γυμνάζει και δυναμώνει τους μύες του στήθους, των χεριών, των ώμων, της πλάτης και τους κοιλιακούς μύες. 

Διαθέτει τρεις διαφορετικές θέσεις κρατήματος -ανοικτή, κλειστή και κανονική- έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία εξάσκησης γυμνάζοντας πολλές διαφορετικές μυικές ομάδες κάθε φορά. Με λίγα μόνο λεπτά την ημέρα, θα χτίσετε γρήγορα δυνατούς μύες και ένα όμορφο και ελκυστικό σώμα. Είναι το απόλυτο φορητό προσωπικό σας γυμναστήριο.

- Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε κάθε πόρτα χωρίς να χρειαστεί να την τρυπήσετε. Η χρήση του είναι απλή και ασφαλής.
- Το Iron Gym προσφέρει κάτι παραπάνω από εκγύμναση των μυών. Σας χαρίζει δυνατό και καλλίγραμμο σώμα!!
- Το Iron Gym, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην πόρτα για να γυμνάσετε με έλξεις τους ώμους, τα μπράτσα και την πλάτη.
- Με τρεις λαβές, κλειστή, ανοιχτή και ουδέτερη, αλλάζετε την καθημερινότητά σας εντάσσοντας εντονότερη άσκηση.
- Τοποθετώντας το στο πάτωμα κάνετε κάμψεις, χωρίς πίεση στους καρπούς αλλά και καθίσματα, γυμνάζοντας τα πόδια σας και το υπόλοιπο σώμα σας με τις σωστές κινήσεις.
- Τέλος, τοποθετώντας το στην πόρτα μπορείτε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας και τον κορμό σας.
- Με το Iron Gym έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, όπως: έλξεις, κάμψεις, βυθίσεις, και κοιλιακούς.
- Το Iron Gym είναι ένα πολυσύστημα, που θα σας γυμνάσει εύκολα και γρήγορα στην άνεση του σπιτιού σας.


Εμπρός, λοιπόν, γυμναστείτε με το Iron Gym και αποκτήστε γρήγορα, δυνατό και καλλίγραμμο σώμα!

Όσοι είδαν αυτό το προϊόν, έκαναν κλικ και στα παρακάτω

Κωδ. Προϊοντος: GL52999

Κανονική Τιμή: 18,45 €

Special Price 14,76 €

Κωδ. Προϊοντος: 5201860504331

Κανονική Τιμή: 124,00 €

Special Price 99,20 €

Κωδ. Προϊοντος: 5201860397469

Κανονική Τιμή: 13,09 €

Special Price 10,48 €

Κωδ. Προϊοντος: GL18257

Κανονική Τιμή: 20,46 €

Special Price 16,37 €

Δες τι προτιμούν οι περισσότεροι στην κατηγορία του προϊόντος

Κωδ. Προϊοντος: 5201860398879

Κανονική Τιμή: 65,87 €

Special Price 52,70 €

Κωδ. Προϊοντος: 1502018

Κανονική Τιμή: 6,99 €

Special Price 5,59 €

Κωδ. Προϊοντος: 5201860400503

Κανονική Τιμή: 664,64 €

Special Price 332,01 €

Κωδ. Προϊοντος: 5201860396981

Κανονική Τιμή: 21,03 €

Special Price 16,83 €

Αποστολές παντού

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα

Ασφαλείς Συναλλαγές

Κωδικοποίηση 256-bit

Τηλεφωνική Επικοινωνία

218 218 94 17

Τρόποι Πληρωμής

Viva, Paypal, Κατάθεση, Αντικαταβολή