Το easysports.gr είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα αθλητικά προϊόντα και όχιι μόνο σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, πολλά αθλητικά προϊόντα σε μοναδική προσφορά!

Στο easysports.gr μπορείς να βρεις πολλά διαφορετικά προϊόντα κατηγοριοποιημένα ανάλογα με το άθλημα που σε ενδιαφέρει!!!

Στο easysports.gr, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που... δεν θα το πιστεύετε! Προιόντα που είδατε στην τηλεόραση, προιόντα που είδατε σε άλλα καταστήματα με τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

To ηλεκτρονικό κατάστημα easysports.gr ανήκει στην εταιρεία easysports που δραστηριοποιείται στo ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στοιχεία Εταιρείας:
Το Easysports ανήκει σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του internet τα τελευταία 14 χρόνια και είναι παθιασμένα με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και όλων των διαφορετικών ειδών online υπηρεσιών και εφαρμογών. Τρελαίνονται για προσφορές και εκπώσεις και η τρέλα αυτή τους οδήγησε στην δημιουργία του easysports.

EasySports

DIGIPROM MON/ΠΗ ΜΙΚΕ

Διευθ: 
ΠΑΝΟΡΜΟΥ 55, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 11524

Τηλ: 218 218 9417

ΑΦΜ: 800898089

ΔΟΥ: ΨΥΧΙΚΟΥ

 

Αποστολές παντού

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα

Ασφαλείς Συναλλαγές

Κωδικοποίηση 256-bit

Τηλεφωνική Επικοινωνία

218 218 94 17

Τρόποι Πληρωμής

Viva, Paypal, Κατάθεση, Αντικαταβολή